Skip to content

Mineralis

Opdrachtgever aan het woord:

“In onze zoektocht naar een Commercieel Directeur voor Mineralis, dachten we aan eerdere positieve ervaringen die we hebben gehad met NCP. Daarom hebben we er opnieuw voor gekozen om een selectie assessment bij NCP te doen. Nadat onze eigen voorselectie, hebben uiteindelijk twee kandidaten een assessment gedaan!

Er is door NCP een goed beeld geschetst van onze organisatie en het profiel van de gewenste kandidaat. NCP heeft hierop een assessment op maat gemaakt. Niet alleen was het contact tijdens het gehele proces uitstekend, ook de uitkomsten van het assessment sloten aan bij onze verwachtingen. Op basis hiervan en na overleg met de psycholoog, hebben we zo een goede keuze kunnen maken.”

Marcel Seuters
Algemeen Directeur

Bedrijfsinformatie:

  • Mineralis is een efficiënte groothandel in alle beton-, wegen- en waterbouwmaterialen.
  • 1 hoofdkantoor – 7 loslocaties
  • Onderdeel van KWS
  • Sinds niet zichtbaar
REVIEWS

Lees meer van andere opdrachtgevers:

"NCP-assessments bieden ons een uitstekend inzicht in de competenties van onze kandidaten. De combinatie van hun expertise, persoonlijke aanpak en flexibiliteit maakt hen tot een waardevolle partner."

Charlotte Otto
HR Business Partner

"De samenwerking met NCP is voor ons erg waardevol. Door de leuke, interactieve gesprekken komen we op verschillende fronten verder."

Sonja van de Burgwal
HR-manager

"We gebruiken steeds vaker assessments van NCP. Bij vragen kan ik altijd bij je terecht en dan krijg je ook echt gedegen advies."

Linn Wezendonk
Corporate recruiter

"Al snel bleek dat onze hoge verwachtingen werden overtroffen. Het intakegesprek heeft richting gegeven aan het assessment en de uitkomsten bleken zeer waardevol voor zowel de werknemer als de werkgever."

Albert van de Breevaart​
Algemeen Directeur Metalura

"NCP heeft voor ons een assessment op maat gemaakt, wederom een positieve ervaring."

Marcel Seuters
Algemeen Directeur

"De assessmentmethode van NCP is daadwerkelijk effectief en accuraat voor bedrijfopvolging."

Rens van Tuijl
P.C. van Tuijl