Skip to content

Mineralis

Opdrachtgever aan het woord:

“In onze zoektocht naar een Commercieel Directeur voor Mineralis, dachten we aan eerdere positieve ervaringen die we hebben gehad met NCP. Daarom hebben we er opnieuw voor gekozen om een selectie assessment bij NCP te doen. Nadat onze eigen voorselectie, hebben uiteindelijk twee kandidaten een assessment gedaan!

Er is door NCP een goed beeld geschetst van onze organisatie en het profiel van de gewenste kandidaat. NCP heeft hierop een assessment op maat gemaakt. Niet alleen was het contact tijdens het gehele proces uitstekend, ook de uitkomsten van het assessment sloten aan bij onze verwachtingen. Op basis hiervan en na overleg met de psycholoog, hebben we zo een goede keuze kunnen maken.”

Marcel Seuters
Algemeen Directeur

Bedrijfsinformatie:

  • Mineralis is een efficiënte groothandel in alle beton-, wegen- en waterbouwmaterialen.
  • 1 hoofdkantoor – 7 loslocaties
  • Onderdeel van KWS
  • Sinds niet zichtbaar
REVIEWS

Lees meer van andere opdrachtgevers:

"We gebruiken steeds vaker assessments van NCP. Bij vragen kan ik altijd bij je terecht en dan krijg je ook echt gedegen advies."

Linn Wezendonk
Corporate recruiter

"De assessmentmethode van NCP is daadwerkelijk effectief en accuraat voor bedrijfopvolging."

Rens van Tuijl
P.C. van Tuijl

"Er is vooraf erg goede afstemming en uitvraag over welke informatie onderdeel van het assessment zou moeten zijn. Dit zorgt ervoor dat het assessment erg doelgericht is. Ik beveel NCP zeker aan!"

Jacqueline Kappert – Godeke
HR Business Partner

"De assessments bieden niet alleen inzicht, maar ook concrete stappen die we samen zetten om de medewerker te laten groeien en zich verder te ontwikkelen in verbinding met de organisatie."

Bart Otten
Corporate Recruiter

"NCP heeft voor ons een assessment op maat gemaakt, wederom een positieve ervaring."

Marcel Seuters
Algemeen Directeur

"Wij zochten een nieuwe, passende vorm om assessments te laten uitvoeren. NCP Assessments bood uitkomst. De samenwerking is plezierig én professioneel."

Peter Boudewijn
Voorzitter Raad van Bestuur