Skip to content

Op elk vraagstuk een antwoord.
In drie stappen.

Het assessmentproces stap voor stap inzichtelijk.

 • Inventarisatie

  Het vraagstuk helder krijgen en binnen de juiste context plaatsen wordt gedaan door een ervaren arbeidspsycholoog.

  Afhankelijk van jouw wensen en doelen (en het advies van de psycholoog) wordt er een maatwerk assessment opgesteld.

  We selecteren de psycholoog en de acteur(s) die aansluiting hebben bij jouw branche en affiniteit met het vraagstuk. De psycholoog bepaalt vervolgens welke rollenspellen en managementgames er worden ingezet.

 • Assessment

  Laten we eerlijk zijn, een assessment kan best spannend zijn voor een kandidaat. Daarom geven wij kandidaten de mogelijkheid om een aantal testen, vragenlijsten en oefeningen thuis te maken via het NCP-Portal.

  De andere onderdelen van het assessment zullen bij ons op een assessmentlocatie plaatsvinden. Denk hierbij aan het psychologisch interview, praktijksimulaties en gesprekken. Dit vindt plaats in een warme, sfeervolle omgeving (locaties door het hele land).

 • Adviesrapport

  Iedere kandidaat ontvangt een inhoudelijk uitgebreid rapport ter goedkeuring. Dit rapport is geheel conform de NIP-code.

  Dan volgt er een nabespreking met jou als opdrachtgever waarbij het advies van ervaren specialisten en psychologen wordt toegelicht.

  Het resultaat is objectief en onderbouwd inzicht in kwaliteiten en valkuilen de kandidaat.

  Zo ben je zeker van je zaak.

Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

RESULTAAT

Je krijgt inzichten die buitengewoon relevant zijn

Het assessment center van NCP Assessments geeft jou, je kandidaat of je team waardevolle inzichten. Op beslissende momenten. We laten je de eigenheid van mensen zien. We vertellen je in hoeverre hun potentieel is benut. Objectieve metingen combineren we met persoonlijke adviezen. Zorgvuldig en onomwonden tegelijk. Je zult het zien. Ons assessment center levert inzichten op die buitengewoon relevant zijn voor je.

45+

jaar ervaring