Skip to content

Gefascineerd door
het brein. Anno nu.

Het is waar. Al sinds 1974 voeren wij assessments uit. We weten dus veel van mensen. Van gevalideerde methoden om te testen. Maar we weten ook dat het geheim van haarscherpe inzichten verder gaat. De vraag is: wát meet of test je eigenlijk? Het menselijk brein zal je verbazen.

Voor ons staat vast dat de wereld van vandaag fundamenteel andere eisen stelt aan mensen. In bijna elke functie. Op bijna elk niveau. We leven in een wereld die ‘vuca’ wordt genoemd. Volatile, uncertain, complex, ambiguous. De carrièremakers van vandaag zijn mensen met goed ontwikkelde 21e-eeuwse vaardigheden. Gelokaliseerd in de prefrontale cortex. Als succes ooit tussen de oren zat, dan zeker vandaag.

Vanuit deze visie helpen we je te bepalen hoe functie, vuca-wereld en kandidaat zich tot elkaar verhouden. En wat wij precies moeten meten om jou echt inzicht te geven. Dat is de kern van ons unieke Neuro Context Profile-model. De samenhang tussen context en individu. Het is de sleutel tot de beste voorspelling van toekomstig succes. De meest waardevolle manier om de eigenheid van mensen te tonen.

Voordelen

NCP Assessments

✓ Winnaar MT/Sprout Award 2019-2021
✓ 45+ jaar ervaring
✓ Top-3 best gewaardeerde bureaus
✓ Uniek en bewezen NCP-model
✓ Altijd maatwerk in de juiste context
✓ NIP erkende arbeidspsychologen

NCP Assessments

NCP Assessments Consultant Edwin Prins: Professionals en leiders écht helpen met inzicht in zichzelf en hun medewerkers. Dat motiveert ons elke dag. Keer op keer leveren onze assessments de sleutel tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Keer op keer markeren onze adviezen beslissende momenten in carrières. Voor steeds meer werkgevers en hun adviseurs (zoals intermediairs, recruiters en accountants) is NCP Assessments de betrouwbare partner. In een dynamische wereld en een uitdagende arbeidsmarkt helpen we de goede keuzes te maken.

Onze assessments tonen eigenheid. Van ondernemers en managers. Maar ook van teamleiders en bestuursleden. Verhelderend, verdiepend, verbazend soms. Maar altijd relevant en gericht op functioneren in de wereld van vandaag.

Een nieuwe job. Een neventaak. Een rigoureuze carrièreswitch. Of juist twijfel. Haperende prestaties. Er is geen moment waarop inzicht nodig is, of we kunnen helpen. Voor medewerkers op elk niveau. Ontspannen, verrijkend en beslissend.

EXPERTISE

Validiteit is alles

Assessments gaan over mensen. Niet over hoe ze zich presenteren. Niet over ambities en idealen. Niet over wat anderen zien. Maar wat ze echt zíjn. En dat vraagt uiterste zorgvuldigheid en respect. Voor ons een reden om ons uitsluitend te baseren op gevalideerde tools en testen. Uitsluitend geïnterpreteerd door of onder auspiciën van NIP-psychologen. Noem het voorzichtig. Feit is dat we adviseren met een buitengewoon hoge predictieve validiteit. Simpel gezegd? Je kunt ervan op aan. Je kandidaat zal blijken de eigenheid hebben die wij je getoond hebben. 

Bekijk het potentieel van mensen in relatie tot wereld en werkomgeving