Skip to content
Over NCP Assessments

Gefascineerd door
het brein. Anno nu.

Het menselijk brein
Het is waar. Al sinds 1974 voeren wij assessments uit. We weten dus veel van mensen. Van gevalideerde methoden om te testen. Maar we weten ook dat het geheim van haarscherpe inzichten verder gaat. De vraag is: wát meet of test je eigenlijk? Het menselijk brein zal je verbazen.

Vuca-wereld
Voor ons staat vast dat de wereld van vandaag fundamenteel andere eisen stelt aan mensen. In bijna elke functie. Op bijna elk niveau. We leven in een wereld die ‘vuca’ wordt genoemd. Volatile, uncertain, complex, ambiguous. De carrièremakers van vandaag zijn mensen met goed ontwikkelde 21e-eeuwse vaardigheden. Gelokaliseerd in de prefrontale cortex. Als succes ooit tussen de oren zat, dan zeker vandaag.

Visie
Vanuit deze visie helpen we je te bepalen hoe functie, vuca-wereld en kandidaat zich tot elkaar verhouden. En wat wij precies moeten meten om jou echt inzicht te geven. Dat is de kern van ons unieke Neuro Context Profile-model. De samenhang tussen context en individu. Het is de sleutel tot de beste voorspelling van toekomstig succes. De meest waardevolle manier om de eigenheid van mensen te tonen.

→ Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

NCP Assessments

✓ Winnaar MT/Sprout Award 2019-2021
✓ 45+ jaar ervaring
✓ Top-3 best gewaardeerde bureaus
✓ Uniek en bewezen NCP-model
✓ Altijd maatwerk in de juiste context
✓ NIP erkende arbeidspsychologen


HR-Assessments
MT/Sprout Award 2019-2021

REVIEWS

Wat anderen over ons zeggen:

Opdrachtgever:

“Ik heb gekozen voor NCP omdat NCP snel kan schakelen en meedenkt met wat wij als klant willen. De kandidaat die een proces aan gaat bij NCP geeft aan dat de ervaring met NCP ook heel prettig is.
Vertrouwen, eerlijkheid, transparantie en vakkundigheid zijn elementen die passen bij NCP als organisatie. Er wordt snel geschakeld als het nodig is en de vakkundigheid van de NCP collega’s is uitstekend.

Ook vind ik het contact met Edwin heel fijn, omdat hij oprecht betrokken en geïnteresseerd is in de ontwikkelingen die spelen bij onze organisatie en hier met NCP altijd in wil meedenken vanuit advies en partnership.
De assessments zijn een belangrijk fundament in het verdere traject dat we aangaan met onze collega’s. Het zorgt voor inzicht, ook in concrete stappen die wij samen zetten om de medewerker te laten groeien en verder te ontwikkelen in verbinding met de organisatie.

Ik zou NCP Assessments absoluut aanraden aan anderen, NCP is een partij die een partner wil zijn en oprecht betrokken is bij ons. Vanuit deze relatie hebben wij een mooie partnerschap opgebouwd voor de toekomst.”

Bart Otten
Corporate Recruiter Energiewacht

Kandidaat:

“Ik heb voor mijn nieuwe functie als operationeel directeur een goed assessment traject bij NCP mogen doorlopen. De assessor heeft op en zeer toegankelijke en kundige wijze het maximale uit mij gehaald en daarmee mijn persoonlijkheidsprofiel in kaart gebracht. Het resultaat was erg herkenbaar en ik vond het leuk en waardevol om weer eens een spiegel voorgehouden te hebben gekregen. Ik kijk ernaar uit om binnenkort bij mijn nieuwe werkgever te starten. Het assessment is daarvoor in ieder geval een mooie start geweest.”

Bram van Dongen
Kandidaat selectieassessment

Professionals en leiders écht helpen met inzicht in zichzelf en hun medewerkers. Dat motiveert ons elke dag.

Keer op keer leveren onze assessments de sleutel tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Keer op keer markeren onze adviezen beslissende momenten in carrières.

Edwin Prins
NCP Assessments Consultant