Skip to content

RST Zorgverleners

Opdrachtgever aan het woord:

“Wij zochten een nieuwe, passende vorm om assessments te laten uitvoeren. NCP Assessments bood uitkomst. De samenwerking is plezierig én professioneel.

Wij zetten de assessments met name in in het wervingsproces. Ze geven een goed beeld van de kandidaat, waardoor het in de praktijk voor een goed resultaat zorgt. Door onze positieve ervaring, maken we nu ook gebruik van de ontwikkelassessments voor onze werknemers. Kortom: een aanrader.”

Peter Boudewijn
Voorzitter Raad van Bestuur

Bedrijfsinformatie:

  • Zorgorganisatie op het gebied van kraamzorg, verzorging en verpleging en huishoudelijke hulp.
  • Actief in een groot deel van Nederland
  • 1.000 medewerkers
  • Sinds 1989
REVIEWS

Lees meer van andere opdrachtgevers:

"NCP-assessments bieden ons een uitstekend inzicht in de competenties van onze kandidaten. De combinatie van hun expertise, persoonlijke aanpak en flexibiliteit maakt hen tot een waardevolle partner."

Charlotte Otto
HR Business Partner

"Al snel bleek dat onze hoge verwachtingen werden overtroffen. Het intakegesprek heeft richting gegeven aan het assessment en de uitkomsten bleken zeer waardevol voor zowel de werknemer als de werkgever."

Albert van de Breevaart​
Algemeen Directeur Metalura

"Er is vooraf erg goede afstemming en uitvraag over welke informatie onderdeel van het assessment zou moeten zijn. Dit zorgt ervoor dat het assessment erg doelgericht is. Ik beveel NCP zeker aan!"

Jacqueline Kappert – Godeke
HR Business Partner

"Wij zochten een nieuwe, passende vorm om assessments te laten uitvoeren. NCP Assessments bood uitkomst. De samenwerking is plezierig én professioneel."

Peter Boudewijn
Voorzitter Raad van Bestuur

"NCP heeft voor ons een assessment op maat gemaakt, wederom een positieve ervaring."

Marcel Seuters
Algemeen Directeur

"De assessments bieden niet alleen inzicht, maar ook concrete stappen die we samen zetten om de medewerker te laten groeien en zich verder te ontwikkelen in verbinding met de organisatie."

Bart Otten
Corporate Recruiter