Skip to content

Energiewacht

Opdrachtgever aan het woord:

“Ik heb gekozen voor NCP omdat NCP snel kan schakelen en meedenkt met wat wij als klant willen. De kandidaat die een proces aan gaat bij NCP geeft aan dat de ervaring met NCP ook heel prettig is.
Vertrouwen, eerlijkheid, transparantie en vakkundigheid zijn elementen die passen bij NCP als organisatie. Er wordt snel geschakeld als het nodig is en de vakkundigheid van de NCP collega’s is uitstekend.

Ook vind ik het contact met Edwin heel fijn, omdat hij oprecht betrokken en geïnteresseerd is in de ontwikkelingen die spelen bij onze organisatie en hier met NCP altijd in wil meedenken vanuit advies en partnership.
De assessments zijn een belangrijk fundament in het verdere traject dat we aangaan met onze collega’s. Het zorgt voor inzicht, ook in concrete stappen die wij samen zetten om de medewerker te laten groeien en verder te ontwikkelen in verbinding met de organisatie.

Ik zou NCP Assessments absoluut aanraden aan anderen, NCP is een partij die een partner wil zijn en oprecht betrokken is bij ons. Vanuit deze relatie hebben wij een mooie partnerschap opgebouwd voor de toekomst.”

Bart Otten
Corporate Recruiter

Bedrijfsinformatie:

  • Energiewacht uw partner in comfortabel en duurzaam wonen
  • 14 vestigingen
  • 1.000 collega’s
  • Sinds 1992
REVIEWS

Lees meer van andere opdrachtgevers:

"De samenwerking met NCP is voor ons erg waardevol. Door de leuke, interactieve gesprekken komen we op verschillende fronten verder."

Sonja van de Burgwal
HR-manager

"We gebruiken steeds vaker assessments van NCP. Bij vragen kan ik altijd bij je terecht en dan krijg je ook echt gedegen advies."

Linn Wezendonk
Corporate recruiter

"De assessments bieden niet alleen inzicht, maar ook concrete stappen die we samen zetten om de medewerker te laten groeien en zich verder te ontwikkelen in verbinding met de organisatie."

Bart Otten
Corporate Recruiter

"Wij zochten een nieuwe, passende vorm om assessments te laten uitvoeren. NCP Assessments bood uitkomst. De samenwerking is plezierig én professioneel."

Peter Boudewijn
Voorzitter Raad van Bestuur

"Er is vooraf erg goede afstemming en uitvraag over welke informatie onderdeel van het assessment zou moeten zijn. Dit zorgt ervoor dat het assessment erg doelgericht is. Ik beveel NCP zeker aan!"

Jacqueline Kappert – Godeke
HR Business Partner

"NCP-assessments bieden ons een uitstekend inzicht in de competenties van onze kandidaten. De combinatie van hun expertise, persoonlijke aanpak en flexibiliteit maakt hen tot een waardevolle partner."

Charlotte Otto
HR Business Partner