Skip to content

Rotterdam

Assessmentlocatie:
Rotterdam Braingate
Rivium Boulevard 301-320, 1ste Verdieping
2909 LK Capelle aan den IJssel

E: info@ncp-assessments.nl
T: 085 – 401 22 22

Assessments Rotterdam

Assessments in Rotterdam zijn afhankelijk van beschikbaarheid mogelijk. Braingate Rotterdam is vaak de plek waar assessments uit de regio Rotterdam en Dordrecht plaatsvinden. NCP assessments geeft jou als kandidaat, medewerker, ondernemer of werkgever antwoorden op selectie- en ontwikkelvragen. Onze inzichten in geschiktheid en ontwikkelpotentieel ervaren opdrachtgevers als zeer waardevol. Het geheim? We voeren assessments uit conform ons unieke NCP-model. Maak kennis met ons unieke NCP-model en selecteer de juiste kandidaat, of ontwikkel medewerkers en teams, zodat zij klaar zijn voor de toekomst. 

Soorten Assessments in Rotterdam

NCP Assessments biedt verschillende soorten assessments aan in Rotterdam. Een aantal verschillende assessments zijn: Neem contact op voor meer informatie of een passend advies bij jouw vraag.

Adres Rotterdam Assessment

De assessments uit de regio Rotterdam vinden plaats in Braingate Rotterdam, onder de rook van Rotterdam, in Capelle aan de IJsssel. NCP Assessments is gevestigd op de Rivium Boulevard 301-320, 1ste Verdieping, 2909 LK Capelle aan den IJssel. 

Deze locatie wordt ook gebruikt voor teamassessments.