Skip to content
Loopbaanassessment

Door:

Datum:

Loopbaanassessment
Het loopbaanassessment van NCP Assessments geeft een beeld van iemands capaciteiten en talenten in relatie tot de loopbaanmogelijkheden. Benieuwd naar de loopbaanmogelijkheden van een medewerker? Op basis van het NCP-Model geeft NCP Assessments inzicht in studie- en loopbaanmogelijkheden.

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die gesteld worden waar het gaat om loopbaanassessments: 

  • Waar liggen de loopbaanmogelijkheden van onze medewerker intern of extern?
  • Welke studie past bij de kandidaat?
  • Welk type beroep past bij de kandidaat?

Het loopbaanassessment heeft veel overeenkomsten met een ontwikkelassessment. Wat is dan het verschil? Bij een loopbaanassessment wordt specifiek ingezoomd op het loopbaanpad. Dat gaat verder dan kijken hoe iemand aan competenties of eigenschappen kan werken. Een loopbaanassessment geeft inzicht in welke baan of welke studie passend is. Het blijft een kwestie van kijken naar iemand als geheel. De eigenheid van de kandidaat geeft een beeld van wat er bij de persoon past. De motivatie, persoonlijkheid, intelligentie en interesses zijn zeer belangrijke factoren waar het gaat om de loopbaanmogelijkheden van de kandidaat. Het assessment van NCP Assessments toont op basis van de genoemde factoren de eigenheid van de kandidaat.

Toont Eigenheid

Vanuit het Neuro Context Profile (NCP): de samenhang tussen context en individu toont NCP Assessments de eigenheid van kandidaten.

 

Loopbaanontwikkeling met een loopbaanssessment als startpunt

Waarom kiezen voor NCP Assessments

Vanuit de laatste neuro-psychologische kennis toont NCP Assessments eigenheid van mensen en teams. Assessments adviseren over geschiktheid en ontwikkeling in de werkcontext én in de ‘VUCA-wereld’. VUCA staat voor Volatile, Uncertain, Complex, Ambigious.

Daarnaast is een voor de kandidaat laagdrempelig assessment belangrijk. Een assessment is een methode om inzicht te geven in mensen. Wij doen er daarom alles aan dat iemand zichzelf op de assessmentdag kan laten zien. NCP Assessments, toont eigenheid. Neem contact met ons op voor meer informate.

Nieuwste insights