Skip to content

Assessments speciaal voor de zorg

Als zorgprofessional komen er veel uitdagingen op je af, waaronder personeelsontwikkeling en leiderschap. En dat naast de zorg die jullie iedere dag weer leveren. Daarom zijn we er voor jou. Wij geven jou de benodigde inzichten, zodat jij je kan focussen op datgeen wat écht belangrijk is: kwalitatieve zorg verlenen, zonder jouw medewerker uit het oog te verliezen.

→ Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Klaar voor de toekomst met leidinggevenden die ijzersterk in hun schoenen staan

Zoek je de perfecte leidinggevenden voor je team? Onze assessments helpen jou daarbij. Of je nu een verpleegkundige in je team hebt die droomt van groei, of een leidinggevende die sterker wil worden, wij zorgen dat jij de juiste leiders vindt. Mensen die niet alleen goed zijn in hun werk, maar ook passie hebben voor de zorg.

Een ontwikkelassessment in de zorg: van verpleegkundige tot leidinggevende

Wanneer jij je zorgteam wilt laten ontwikkelen, helpen onze assessments. Een assessment geeft je inzicht in de potentie en ambitie van jouw zorgpersoneel. Zo weet je precies welke stappen hij of zij nog moet nemen om door te groeien naar de gewenste rol.

Zo wordt je team een krachtig geheel, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met de inzichten, ga je de toekomst vol vertrouwen tegemoet en haal je het optimale uit je team.

→ Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Voordelen

NCP Assessments

Op zoek naar opvolging? Een selectieassessment geeft zekerheid

Jij wilt met een gerust hart de toekomst van jouw organisatie tegemoet gaan. Ons selectieassessment biedt precies wat jij nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar geschikte opvolger voor leidinggevende positie of andere (belangrijke) functie: wij staan voor je klaar.

Met ons selectieassessment krijg jij een duidelijk beeld van welke kandidaat het best past bij wat jouw zorgorganisatie nodig heeft. Zo ben jij verzekerd van een soepele overgang en een team dat klaar is voor wat komen gaat. Jouw behoefte is onze prioriteit. Wij geven je de juiste inzichten, zodat jij met vertrouwen de juiste keuze kunt maken. Zo behoud jij de focus op de continuïteit.

Inzichten die buitengewoon relevant zijn

Een ander vraagstuk? Kies dan voor maatwer

Heb je een andere uitdaging waar je hulp bij nodig hebt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat jouw uitdagingen uniek zijn en bieden oplossingen die precies op jouw vraagstuk zijn afgestemd. Wat je vraagstuk ook is, wij staan voor je klaar om samen de beste aanpak te vinden.

→ Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Deze tevreden zorgverleners gingen je voor:

Neem contact op

Benieuwd wat een assessment voor jouw zorgorganisatie kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze gespecialiseerde assessments jouw zorgorganisatie ondersteunen en versterken. Samen zorgen we ervoor dat jouw zorginstelling klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Edwin Prins 
Assessment Consultant
T. 06 – 20 93 99 63

Gratis en vrijblijvend sparren over jouw vraagstuk!

Plan een afspraak in