Skip to content

Waarom het NCP-model
onze assessments relevanter maakt

We beloven je een assessment dat jou de juiste inzichten oplevert.  Het geheim? Ons NCP-model. Dat is leidend bij elk assessment. Het staat voor ‘Neuro Context Profile’. De kern: we beoordelen op díe (brein)vaardigheden (Neuro) die relevant zijn in de wereld en werkomgeving van vandaag (Context).

Want misschien is je ideale controller helemaal geen cijferfreak, maar zetelt zijn geheime kracht in zijn creativiteit. Misschien moet je meest succesvolle verkoper geen klassieke doordouwer zijn, maar een 21e-eeuwse netwerker. Misschien moet je toekomstige manager vooral een verbinder zijn. En je uitvoerende professionals kritische denkers.

De sleutel tot het juiste inzicht is niet de valide assessmenttool op zichzelf. Het is ons vermogen om samen met jou de juiste meetdoelen te definiëren. Dat laat de eigenheid van jou of je kandidaat zien zoals die vandaag en morgen relevant is. De aanpak volgens het NCP-model waarborgt dat.

Assessments op maat

Wel of niet aannemen? Krappe arbeidsmarkt of niet, je wilt een gefundeerde beslissing nemen. Je kandidaat verdient het en je organisatie heeft het nodig. We bieden je maximale zekerheid met onze aanpak volgens het NCP-model, het gebruik van COTAN-geregistreerde instrumenten en inzet van NIP-psychologen.

Je moest eens weten hoeveel onbenut potentieel er in mensen en teams te vinden is. Na onze ontwikkelassessments weet je het. Ontdek wat mensen nodig hebben om te excelleren. En geef hun groei en persoonlijke ontwikkeling een boost. Onze inzichten zijn een betrouwbaar vertrekpunt.

Onze NCP-aanpak (Neuro Context Profile) waarborgt de relevantie van inzichten. We gaan op zoek naar breinvaardigheden die in de wereld van vandaag beslissend zijn. Dat geeft een helder beeld van iemands échte potentieel. Met vaak verrassende ontdekkingen.

Henri Rietberg
Consultant

ASSESSMENTS

Haarscherp inzicht in individu en team

45+

jaar ervaring

RESULTAAT

Je krijgt inzichten die buitengewoon relevant zijn

Het assessment center van NCP Assessments geeft jou, je kandidaat of je team waardevolle inzichten. Op beslissende momenten. We laten je de eigenheid van mensen zien. We vertellen je in hoeverre hun potentieel is benut. Objectieve metingen combineren we met persoonlijke adviezen. Zorgvuldig en onomwonden tegelijk. Je zult het zien. Ons assessment center levert inzichten op die buitengewoon relevant zijn voor je.

Bekijk het potentieel van mensen in relatie tot wereld en werkomgeving