Skip to content
Over NCP Assessments

Maak kennis met NCP Assessments

Welkom bij NCP Assessments. Wat leuk dat je onze website bezoekt en de moeite neemt om kennis te maken. Bij NCP Assessments specialiseren we ons in ontwikkelassessments, selectieassessments en special assessments. Deze assessments bieden jou inzicht in de persoonlijke talenten, vaardigheden, geschiktheid en ontwikkelpunten van jouw medewerker of kandidaat. Deze inzichten, helpen jouw bedrijf groeien.

Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal.

Dat geldt ook voor ons. Onze professionals zetten iedere dag hun passie en vakmanschap in, om jou de inzichten te geven die je nodig hebt. Om jou vraagstuk goed te begrijpen en je de juiste inzichten te geven, werken we nauw met je samen. Wij zijn er voor jou. We ondersteunen je het gehele proces. Wij werken op basis van vertrouwen en met open communicatie. Zo weet je altijd waar je aantoe bent.

Het NCP-model: een stevige basis voor ieder assessment

Ieder bedrijf heeft een basis. Bij ons is dat het NCP-model. Dit model bewees zich in de praktijk als hét model om talenten, vaardigheden en ontwikkelpunten in kaart te brengen. Het model is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en jarenlange praktijkervaring. Door de inzet van dit model, heb jij inzicht in de groeimogelijkheden en/of geschiktheid van jouw medewerker of kandidaat. Het grote voordeel van dit model? Het is aanpasbaar naar jouw situatie en vraagstuk. Zo is de uitkomst relevant én betrouwbaar.

Assessments die jou verder helpen

Of je nou een ontwikkel-, selectie- of ander HR vraagstuk hebt: bij ons ben je het aan het goede adres. Met een groot aanbod aan assessments, is er een assessment wat aansluit op jouw situatie of vraagstuk. Is dit assessment er niet? Dan ontwikkelen we een assessment wat wél aansluit. Hierdoor zijn de assessments geschikt van alle lagen van jouw organisatie. We kijken samen wat er nodig is en passen hier onze onderzoeksinstrumenten op aan. Hierdoor is het assessment resultaatgericht en praktisch toepasbaar.

Wil je je bedrijf ook laten groeien?

Kies dan voor onze assessments. Met de assessments heb je de inzichten die je nodig hebt, om jouw bedrijf verder te laten groeien en je doelen te bereiken. Of het nu gaat om het verbeteren van de teamprestaties of het ontdekken van talent. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een assessment voor jouw organisatie? Plan dan vrijblijvend een kennismaking in. Bij jou op locatie of online.